Undervisning

Med udgangspunkt i salgsprocessens grundelementer undervises i basale faktorer, der skaber salg og værdi for virksomheden og kunden. Der undervises i behovsafdækning og løsningsforslag så salgsindsatsen bliver målrettet, struktureret og effektiv. Kurset går på tværs af brancher, men kan også målrettes til den enkelte virksomheds behov og ønsker.
Der overbygges med udgangspunkt i ECR processen med fokus på kategory management om at ”bage kagen større”, win/win scenarier, supply chain problemstillinger og effektiv kommunikation gennem forsyningskæden.
Der stilles skarpt på ”sandhedens øjeblik”, hvor køber og sælger mødes og hvor alle led i forsyningskæden skal optimeres under hensyn til investerede indsatser i markedet. Kort sagt sælgeren bliver klædt på til at møde morgendagens udfordringer i en foranderlig dynamisk verden.

Roug Trading & Consult bygger værdi i afsætningskæden for store som mindre virksomheder på kort og lang sigt. Vi fokuserer på at gøre en forskel, der skaber konkurrencemæssige fordele.