Interim management

Har virksomheden behov for midlertidigt at få tilført ledelses ressourcer inden for salg, marketing og ledelses udfordringher med fokus på kunder og / eller produkter kan Roug Trading & Consult tilbyde at gå ind i en begrænset periode. Der tages udgangspunkt i ECR processerne med at tilføre energi til kategoriens værdi kombineret med fokus på at trække omkostninger ud af supply chain. Virksomheden står måske pludselig med et hul i organisationen, som skal udfyldes med en person, som har international/nordisk baggrund og kompetence. Ad hoc opgaver i relation til produkt koncepter, emballage udformning, lanceringsplaner, års forhandlinger, salgsstyrke optimering, salgsmøde events, hjemmesideopbygning, strukturering af processer etc.

Roug Trading & Consult bygger værdi i afsætningskæden for store som mindre virksomheder på kort og lang sigt. Vi fokuserer på at gøre en forskel, der skaber konkurrencemæssige fordele.